Soso op locatie

Clinics op locatie

 

Ik geef door heel Nederland clinics voor zowel springen als dressuur en ga dan op een leuke manier aan de slag met de jonge ruiters en amazones. Als deze iets moeilijk vinden, kunnen we er samen naar kijken. Ik kan dan tips en aanwijzingen geven waarmee ze weer verder kunnen: leuk en leerzaam. De clinics kunnen ook voor grotere groepen, zoals bij maneges of verenigingen worden georganiseerd. Een privé-clinic is altijd mogelijk.

Evenementen

 

Naast de clinics is het ook mogelijk om op uw locatie een compleet verzorgd evenement te organiseren. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij samen bekijken welke mogelijkheden er zijn. Wij bieden onder andere dressuur, Springen, Cross en Begeleidingsproef aan.

 

SoSo op uw evenement

 

Vanuit SoSo Events bieden wij de mogelijkheid om de ponysport voor de allerkleinsten tijdens uw evenement op de kaart te zetten, afhankelijk van uw wensen.Wij mochten al op diverse grote evenementen aanwezig zijn waaronder Jumping Amsterdam, Jumping indoor Brabant, Jumping indoor Maastricht en Outdoor Gelderland.