Nieuws

The Dutch Masters 2024 was een groot succes!

Vorige week hadden we opnieuw de eer om in samenwerking met de organisatie en het bestuur van de Dutch Masters een fantastisch programma te presenteren. Dit programma vond plaats in de kleine piste, bij de Soso Kidsclub en het hoofdprogramma op zondagmiddag.

Lees meer »

Krantenbericht CSI Geesteren

Op Vaderdag was het zover: achttien kinderen met een beperking mochten op uitnodiging van Fyon Geesteren samen met hun gezin komen genieten van een prachtige dag tijdens CSI Geesteren. Deze dag was te danken aan de opbrengst van wandelen voor hindernissen, een wandeltocht tijdens moederdag. Tijdens deze dag mochten de achttien kinderen ook zelf paardrijden. Dit is mogelijk gemaakt door SoSo Bixie Events!

Lees meer »

Nieuwe Partner Voermeersters

Voermeesters is sinds september 2018 officieel partner van SoSo Bixie events.Dit betekent dat Voermeesters betrokken zal zijn bij Bixie events en de organisatiedaarmee een warm hart toedraagt. Remco Zuidam, productmanager van Voermeesters,en Solange Hermans, directeur van SoSo Bixie events, bestempelden op 4 september het partnerschap.

Lees meer »