The Dutch Masters 2024 was een groot succes!

Vorige week hadden we opnieuw de eer om in samenwerking met de organisatie en het bestuur van de Dutch Masters een fantastisch programma te presenteren. Dit programma vond plaats in de kleine piste, bij de Soso Kidsclub en het hoofdprogramma op zondagmiddag.

Het was opnieuw een enorm succes. Met diverse leuke activiteiten voor zowel jong als oud, een uitgebreide promenade en fantastische sportieve prestaties werd het een onvergetelijk evenement.

We zijn verheugd dat we dankzij de opzet van een dubbele piste nog meer kinderen de mogelijkheid konden bieden om deel te nemen in de grote piste van de Peelhal, waardoor het weekend voor zowel jong als oud onvergetelijk werd.

Bovendien fungeerde dit evenement als de eerste selectie voor de Edix - Alydar Cup, waar binnenkort via de sociale media van Edix meer informatie over wordt verspreid. Op naar een succesvolle editie in 2025!

Maar voordat het zover is, kijken we uit naar onze volgende evenementen op het Equestrian Center de Peelbergen, waaronder een Soso Bixie met een eventing parcours.

Sfeerimpressie